top of page

Coming up! Tulossa!

Sooloteos "Mie leikin"

Liikkeen, kehomusiikin ja stepin kohtaaminen. Risteysalue, jossa äänimaailma ja teksti ruokkivat kokemusta.

 

Teos on psykologinen ja tulkinnallinen, mutta samalla hyväksyvä ja huumorilla höystetty. Se kysyy mitä on leikki? Ja mikä on sen vastakohta. Leikin teemaa lähestytään liikkeen, äänimaailman, tekstin ja vuorovaikutuksen kautta.

 

Teos esitetettiin Waltimonteatterissa Helsingissä sekä Sotkulla Kuopiossa kevällä 2017.

"Mie leikin" on henkilökohtainen matka liikkeen, kehorytmien ja stepin maailmassa. Teoksen idea on kypsynyt mielessä jo pidempään. Kun aikanaan valitsin stepin päivätyökseni minulta kysyttiin usein milloin menen takaisin oikeisiin töihin. Leikkityöni kuitenkin jatkuu ja taivalta on jo niin paljon, että kysymyksetkin ovat vähentyneet. Silti kysyn itseltäni aina välillä, leikinkö minä vain...Tervetuloa siis leikkimään kanssani!

Teos on hyväksyvä ja huumorilla höystetty. Se kysyy mitä on leikki? Ja mikä on sen vastakohta. Leikin teemaa lähestytään liikkeen, äänimaailman, tekstin ja vuorovaikutuksen kautta.

Stepin, kehomusiikin - liikkeen ja äänen sekoittuminen teokseksi on kokonaisvaltaista ja hyvin alkukantaistakin. "Mie leikin" tarjoaa katsojalle mahdollisuuden kohdata oma leikkimielisyytensä. 

Esiintyjä: Hannaleena Markkanen (steppi, kehomusiikki ja liike)

bottom of page